1 ON 1

FC MASTER PROFS 1 ON 1

Naast de Master Profs Dagen waar kwalitatief in groepsvorm wordt gewerkt aan een profvoetballoopbaan bieden wij ook trainingen aan om in kleinere groepen van maximaal 4 personen of één-op-één aan de slag te gaan. Deze zijn voor alle leeftijden.

Ben je dus gemotiveerd en wil jij werken aan een profvoetbalcarrière? Wil jij persoonlijke aandacht en echt voor jezelf aan de slag? Wil jij die complete voetballer worden? Meld je dan bij ons aan voor privé-training.

 

Wat is Master Prof 1 on 1?

Onder begeleiding van een van onze personal trainers ga je werken aan je techniek, kracht, snelheid en veel meer. Wij geven je extra persoonlijke aandacht op jouw eigen niveau. Je boekt op deze manier sneller vooruitgang.

We kijken naar jouw wensen en aandachtspunten. Het doel is om jou een complete speler te laten zijn. Zowel het mentale als het fysieke krijgt aandacht. Op verzoek maken we een aandachtsplan om alle aandachtspunten een plek te geven. Dat gaan we samen dan aandacht geven, want ‘wat je aandacht geeft groeit en wat je geen aandacht geeft staat stil’.

Werk dus aan je zwakke plekken en verstevig je sterke punten. Wij zorgen voor een trainingsprogramma op maat. Vervolgens kunnen we samen werken om de focus te leggen op de doelen die jij wilt bereiken. Ook wordt er een persoonlijk rapport bijgehouden zodat wij de progressie kunnen zien. Na de fase van analyse kan je dan echt aan de slag. Werk aan je zelfvertrouwen, ga doelgericht te werk om je persoonlijke kwaliteiten te versterken.

Waarom Master Prof 1 on 1?

Onze innovatieve en creatieve trainingen worden gegeven door trainers met ruim 12 jaar ervaring. Onze trainingen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De basistechnieken worden verfijnd en versterkt. Wij richten ons op coördinatie, passing techniek, reactievermogen en cognitieve vaardigheden. Je zal verder worden geïnspireerd en worden gemotiveerd door onze personal coaches. Het gaat om de hele speler: fysiek en mentaal word je getraind. Het gaat daarbij ook om explosiviteit, uithouding en core stabiliteit.

Wij leggen de focus op de wensen onze deelnemers. Zo kan je op jouw tempo en tijdsindeling aan de slag met jouw leerpunten. Je kan je echt optrekken aan je trainer en zo karakter opbouwen door de gedetailleerde opgezette trainingen. Zo kan je werken aan het worden van een winnaar.

Werk met Master Prof 1 on 1-training aan het worden van een completere topspeler.

Waar en wanneer?

De trainingen worden op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of aanmelden voor een eerste training! Deze trainingen worden bij Quick 1888 in Nijmegen aangeboden.