AVG

AVG FC MASTER PROFS VOETBALKAMP

Bij FC Master Profs hebben we net als andere organisaties te maken met de AVG-wet.

FC Master Profs doet er alles aan om deze wetgeving zo goed mogelijk navolging te geven en te zorgen dat alle gegevens die verwerkt worden, op een juiste manier bewaard en gebruikt worden. 

Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens? 

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor FC Master Profs uw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. 

1. Wanneer u uw kind inschrijft, weten wij wat de naam is van uw kind, hoe oud hij/zij is, waar hij/zij woont, waar hij/zij voetbalt en in welk team. Daarnaast weten wij hoe wij u kunnen bereiken (telefoon/mail). Wij gebruiken deze informatie alleen voor contact. Dit blijft binnen de organisatie en verspreiden wij niet door aan andere instanties! 

2. Uw mailadres gebruiken wij voor beantwoorden voor vragen of eigen vragen. 

3. Voor promoties van onze activiteiten worden foto’s en filmpjes gemaakt. U geeft toestemming voor het gebruik van deze materialen waar uw kind op staat. Wij verspreiden foto’s en filmpjes via onze website, social media en fysieke documenten. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s en video’s waar deelnemers schade kunnen ondervinden. Wij plaatsen bij foto’s en filmpjes geen namen, tenzij wij daar toestemming voor hebben gekregen. Mocht u naar aanleiding van ons social media- en/of website-gebruik vragen hebben, dan kunt u met ons contact opnemen via de mail. 

Vastgesteld op 19 januari 2021.