OVER ONS

FC MASTER PROFS VOETBALKAMP

FC Master Profs organiseert speciale voetbalkampen voor jongens en meisjes tussen 4 en 15 jaar. Hierbij wordt er getraind op de manier van een betaald voetbal organisatie (BVO). De training wordt gegeven door meerdere deskundige KNVB- voetbaltrainers. Er zullen verschillende scouts van betaald voetbal organisaties aanwezig zijn, dus je maakt kans om die stap naar het profvoetbal te zetten.

De voetbalkampen van Master Profs worden in de schoolvakanties georganiseerd. Er worden eendaagse en meerdaagse programma’s aangeboden voor verschillende leeftijden. Voor veldspelers en keepers zijn er diverse trajecten. Je wordt in je eigen leeftijdscategorie ingedeeld.

De programma’s worden aangeboden bij Quick 1888 in Nijmegen, maar kunnen op aanvraag ook op andere locaties worden uitgevoerd.

Deelnemers aan Master Profs-kampen gaan serieus aan de slag met de mooie sport die voetbal is. Plezier staat daarbij centraal. Deelnemers krijgen dus training van deskundige zaal- en veldtrainers op KNVB-niveau. Er zal veel ruimte zijn voor persoonlijke aandacht en voor training in kleine groepjes.

Daarnaast krijg je een compleet Master Profs-voetbaltenue en goody bag. Gedurende de trainingsdagen zal er voldoende gezond eten en drinken beschikbaar zijn. Na deelname krijgen deelnemers een deelnamecertificaat en medaille mee naar huis.

Bij de Master Profs-kampen zijn ook verschillende scouts van betaald voetbal organisaties aanwezig. Zo kan jij echt een eerste stap naar het betaald voetbal zetten.

Deze dagen worden volledig verzorgd. Er is naast de trainingen ook ruimte voor ontspanning. Zo zijn er side-events als een Fifa-toernooi, een penaltybokaal, obstacle runs en gezonde tussendoortjes.